despre lucrurile cu adevărat importante...

Luni am fost la Bucureşti la Gala Societăţii Civile 2012, pentru al cincilea an consecutiv... Mulţumesc directoarei de turneu de anul acesta, Bianca Dragomir, pentru că mi-a fost alături, chiar dacă nu am reuşit să rămân prea mult la festivitatea de acordare a distincţiilor... FELICITĂRI CÂŞTIGĂTORILOR ŞI O REVERENŢĂ ADÂNCĂ ÎN FAŢA OAMENILOR MINUNAŢI CARE FAC LUMEA MAI BUNĂ! anul acesta marele câştigător a fost doctorul Raed Arafat, dar şi ceilalţi au meritat din plin aplauzele noastre!


cu Bianca Dragomir în foayerul Operei Naţionale din Bucureşti 


tot luni am văzut un film excelent, "Doamna de fier", despre viaţa premierului britanic Margaret Thatcher şi pe drumul de întoarcere am citit una dintre cărţile excelente ale distinsului Alexandru Paleologu, "Bunul simţ ca paradox", carte pe care o recomand din plin tututor, dar mai ales celor care vor să se implice în "viaţa cetăţii", adică în politică...şi iată frazele de deschidere "Paradoxele de multe ori reabilitează banalitatea. Ce efect de şoc produce câteodată reafirmarea unora dintre "adevărurile fundamentale" pe care avem tendinţa să le uităm! Asta comportă uneori risc şi curaj..."
CARTE - MODEL!

iar seara am ajuns la Giga Tv pentru o dezbatere electorală despre oraşul nostru de suflet, Sfântu Gheorghe... în curând o voi posta online...Mulţumesc Bebe Ujvarosi!


Comentarii

Ervin Morar a spus…
Munca ta merita un respect foarte mare, ceea ce face ar trebui este un exemplu pentu cetatenia orasului, dar si a lumii. Sper ca relatie dintre noi (maghiarii) si romanii sa se devina cat mai stransa. Suntem pe un drum bun, si trebuie sa-ti multumim acest lucru.

Szeretunk teged, te iubim!

Multe realizari si forta in continuare!