Gânduri care mă onorează şi mă responsabilizează... Vă mulţumesc enorm, dragilor!


Simina Gheorghincă
“O caracteristică a ta pe care nu am mai întâlnit-o până acum la nimeni este curajul de a începe de la zero. Ţi-ai schimbat de nenumărate ori traseul vieţii cu un curaj care altora le lipseşte cu desăvârşire (de la Brăila, la Sfântu Gheorghe, de la “soţ”, la despărţit, de la fumător, la sportiv, de la Filosofie la credincios, de la rocker cu plete, la politician etc.). Am văzut oameni care cedează, tu nu eşti printre ei. Mergi înainte cu o voinţă pe care nu ştiu de unde o găseşti.  Cred că totuşi cel mai interesant lucru este că acest curaj de a înfrunta noul pe care îl ai nu te face să tratezi lucrurile cu superficialitate, cu gândul că oricum background-ul vieţii tale se va schimba. Oferi fiecărui om impresia (sau poate chiar aşa şi e) că te-a învăţat ceva şi că prezenţa sa în viaţa ta este (sau a fost) important.
Interesant cum mă faci mereu să mă gândesc, să îmi folosesc mintea şi pentru altceva decât calcule matematice, cazuri de debate sau mutări la şah. Mă faci să gândesc. O propoziţie simplă, dar care înseamnă foarte mult pentru mine. Cred că niciodata nu o să îţi pot mulţumi destul de mult pentru tot ceea ce m-ai învăţat. Mă refer efectiv la informaţii şi la modul în care ar trebui să mă comport în diverse situaţii. M-ai învăţat să fiu atât diplomată, arogantă, hotărâtă şi înţelegătoare în acelaşi timp. Încă nu stăpânesc acest comportament, dar tu îl stăpâneşti cu desăvârşire.
Totuşi, gândirea pe care m-ai făcut să o am, deşi bulversată de ceea ce a fost înainte, este un lucru pe care îl preţuiesc enorm.  Tu deschizi minţi. M-ai învăţat să îmi înăbuşesc preconcepţiile şi să accept faptul că mai am foarte multe de învăţat şi că trebuie să îi înţeleg pe cei din jurul meu. M-ai învăţat să ascult, un lucru pe care prea puţini oameni îl fac astăzi. Mai mult decât atât, m-ai ascultat. Ai răbdare să asculţi toate aberaţiile unor copii cu minte necoaptă şi idei fie utopice fie apocaliptice.
Ceea ce îmi place enorm este că tu eşti un om căruia îi lipseşte complet din vocabular sintagma “Pentru că aşa zic eu!”, eşti adeptul argumentelor, tocmai din cauza asta te deosebeşti de un tata , tipologia tatălui foloseşte mereu această propoziţie drept argument suprem (cât de trist.).
Cand esti cu noi, eşti al nostru. Nu ne faci să ne simţim mai prejos pentru că nu împărtăşim aceleaşi griji ca şi tine şi ne laşi să înţelegem că şi problemele pe care pe întâlnim noi sunt la fel de importante ca şi cele întâlnite de tine (deşi ai mai multe şi probabil mai grave). Reciprocitatea este încă un lucru care caracterizează relaţia cu tine. Ne ceri ajutorul (deşi mă îndoiesc sincer că ai avea nevoie de el) doar ca să putem şi noi să îţi cerem ţie ajutorul atunci când avem nevoie de el, adică foarte des şi ne ajuţi de fiecare dată oricare ar fi problema. Eşti stresat când ţi se strică telefonul şi nu mai pot apela oamenii la tine ca să îţi ceară ajutorul, cred că asta spune tot.
Zilele petrecute cu tine m-au făcut să înţeleg că nu te pot încadra în vreun tipar.  Aşa că am creat unul. Tu eşti tipul omului la care zâmbeşti. Eşti omul la care nu mă pot abţine să nu zâmbesc atunci când îl văd. Ai făcut atât de multe pentru oraşul acesta, pentru debate, pentru şcoală, dar mai presus de toate pentru mine încât nu mă pot opri. Mergi înainte trecând peste orice obstacol, ne faci să ne simţim importanţi, eşti implicat peste tot. Eşti tipul omului la care zâmbeşti.” 

Roxana Cucu
Să-l cunoști pe Mădălin Guruianu reprezintă o provocare. Dacă ești genul de persoană care consideră că nu vorbele unui om îl fac pe acesta cunoscut, ci faptele sale, atunci vei înțelege cât de dificil poate fi să ții pasul cu tot ce face acest om pentru comunitatea în care trăiește.
Mădălin Guruianu nu este un politician venit din rândurile businessmenilor și nu caută să se îmbogățească făcând afaceri în timpul liber, ci contribuie personal la educarea tinerei generații. Acest lucru îmi pare a fi esențial astăzi, când tot ceea ce facem are repercursiuni serioase asupra unui mâine. Mădălin nu pretinde să facă totul de unul singur, ci apelează la cei mai buni de lângă el, fie ei și foarte tineri, la toți cei dispuși să se implice în dezvoltarea unor programe pentru ei înșiși, în calitatea lor de cetățeni.
M-am alăturat celor care îl susțin datorită faptului că nu crede în munca din campaniile electorale, ci în munca depusă zi de zi, de fiecare dintre noi. Datorită devotamentului, inteligenței și profunzimii ce-l caracterizează, Mădălin Guruianu privește cu sensibilitate lucrurile și oamenii din jurul lui, iar apoi, cu același devotament, reușește să-i modifice pe aceștia, determinându-i să se implice și să le pese, să creadă că pot schimba ceva și chiar să o facă. Reprezintă cetățeanul care se simte dator comunității din care face parte, iar munca lui, chiar și aceea care nu apare în presă și nu este întotdeauna vizibilă publicului larg, constă în responsabilizarea fiecăruia. Astfel, fiecare persoană care îi acordă încredere lui Mădălin ajunge să dobândească mai multă încredere în sine, în cele din urmă fiecare având același efect asupra altora, această serie de influențe pozitive neîntrerupându-se nicicând.
În opinia mea, toate aceste trăsături îl fac pe Mădălin Guruianu potrivit pentru Sfântu Gheorghe!


Antonia Elena
Madalin este unul din acei oameni de care poti spune ca are viziune, iar eu cred ca viziunea este cheia catre reusita. Nu conteaza cat de agitata e lumea sau cate obstacole se interpun, viziunea unei comunitati multiculturale persista mereu in mintea sa. Daca ar fi sa gasesc un citat care sa il caracterizeze cred ca ar fi urmatorul:"Eu sunt de aici si trebuie sa demonstrez ce se poate face intr-o tara unde se zice ca nu se poate face." Asadar, Madalin, iti doresc mult succes in a le demonstra celorlalti ca se poate, asa cum mi-ai demonstrat-o si mie nu de multe ori. Iti multumesc!

Vlad Vidican
Suntem rodul societatii in care traim. Suntem reflectia familiei, prietenilor, profesorilor si cunostintelor noastre. Cand ne uitam la noi suntem uneori mandri alte ori dezamagiti. Ne pare rau ca am deprins anumite obiceiuri de la unii, dar suntem fericiti ca am luat exemplu de la altii.Personal, cand ma uit in oglinda, patesc la fel. Sunt in acelasi timp si mandru si dezamagit de mine. Trebuie sa-i multumesc lui Madalin ca in acele momente o buna parte din mine de care sunt multumit i se datoreaza lui, efortului pe care l-a depus pentru formarea mea si a altora ca mine, pentru comunitate in general. Pentru noi ai fost si vei ramane mereu un prieten, dar si un dascal.

Raluca Bralus
Mada, ştii foarte bine ca vei avea tot timpul sustinerea mea,indiferent unde vei fi sau pentru ce vei candida.Tu mi-ai deschis ochii spre lumea politicii,tu mi-ai pus bazele a ceea ce fac eu astazi; pentru asta iti multumesc si iti voi ramane indatorata toata viata mea.Tu esti si vei fii in continuare un idol pentru mine.

Mult succes, Madalin! Am incredere in tine!


Gherman Raul
Madalin, te voi ajuta cu cea mai mare placere!

Andreea Ioana
Draga Madalin, eu te sustin si chiar vreu sa te pot ajuta!

Buraga Eduard
Madalin sustinerea mea o ai!

Stefan Hdd
d-nu Guruianu...aveti sustinerea mea...o sa incerc sa va ajut....cum pot eu mai bine..va multunesc!!

Paul Grosar
Ai sustinerea mea; Mult succes!

Marius Panait
si eu iti urez succes si sper ca atunci cand mai venim in Sf. Gheorghe sa te vedem viceprimar!

Craciun Alexandru Flavian
Multumim domnule Madalin Guruianu pentru tot ce ati fac pt sportivii de la club si sprijinul acordat si va doresc mult succes in alegeri sunt convins ca veti castiga

Ciprian Anton
Bună ziua Madalin. Vreau doar sa iți urez succes in programul pentru alegeri. Sunt alături de tine.

Elena Rotaru
Să ai parte de baftă și de corectitudine la alegerile ce stau să vină. Îți țin pumnii!

Sălăgean Valentin Artur
Succes in tot ceea ce faci si iti propui !!! Suntem alaturi de tine !!!

Madalina Constantin
Cu totii suntem alaturi de tine; deja esti castigator- oricand, oriunde!

Ciprian Cucu
Domnule, multumesc pentru invitatie si pentru tag-uri. M-am simtit onorat sa fiu chemat la asa eveniment important, iar amintirea numelui meu in public m-a surprins intr-un mod placut. Conteaza pe sprijinul meu!

Stoica Ramona
... eu te VOTEZ PE TINE! Mult succes !!!

Dragne Piroska
BUNA SEARA! VA DORESC SUCCES SI DACA VREA SI D-ZEU TOATE PLANURILE DV.SA SE IMLINEASCA!

Melinda Biro
eu sunt artista si exprim cea ce cred cu adevarat, va ajut eu daca va pot ,va sustin

Raluca Musteata
pai esti unul din oamenii ce mi-a influentat copilaria si care m-a ajutat sa cresc intr-un mod bun, eu cred ca nu o sa te schimbe politica.si ca inca credem in aceleasi lucruri


Gandesti corect,sper sa reusesti sa pui in aplicare proiectele tale !


Super ! Mult succes,Madalin. Iti sunt alaturi 


Suntem alaturi de tine dl-e Guruianu!


Succes baieti!Va sustinem!


sa dea domnul sa aveti succesul pe care il dorim cu totii, pacat ca nu mai am buletin de sf. ghe.


succes madalin!!


baftă multă,si succes!

Frumos, chiar apreciez ceea ce a-i facut ,ce faci in prezent si ce vrei sa faci in viitor pentru oras, cand zic asta am motivele mele sa cred pentru stiu ca iti place ce faci si mereu a-i dus la sfarsit un proiect.SUCCES MADA!

Geo Rentzea Oferta PNL pentru alegerile locale este o echipă de oameni capabili, tineri, dedicaţi urbei, ce nu dezbină ci uneşte. Vă urez succes în campanie! Mi-ar fi plăcut să vă pot sprijini în această perioadă. Sunt cu inima alături de voi şi cu biletul rezervat pentru a ajunge în ţară pe data de 9 iun. Vă urez o campanie fructuoasă şi vă garantez contribuţia mea modestă prin votul oferit in 10 iunie.

Cu ceva timp in urma, nu ma gandeam ca o o intilnire, intamplaroare imi poate schimba viata intr-un fel anume, dar intr-unul placut, si aceasta intalnire a fost cu Dl.Madalin Guruianu,am asistat la putinele intilniri cu dansul si mi-am dat seama ca are o mare rabdare de a discuta cu oameni, si este deschis la diferite discutii,asta ma facut sa aleg de a ramane alaturi de dansul si de echipa lui ,bineinteles ca voi vota ptr. echipa cu care candideaza,si sa dea bunul d-zeu sa fie bine ,as face ..nu un apel ci as aprinde o mica scantee ptr cei care nu s-au hotarat cu cine sa voteze,dragi concetateni romani si maghiari, nu plecati urechea la tot felul de provocari ,sau mai stiu eu ce povestioare veti auz,i votati ceea ce simtiti,dar votati o echipa cu care sa putem realiza impreuna romani si maghiari un inceput nou ptr. noi si copii nostrii ,haideti sa dam votul nostru de incredere unei echipe mixte si dornica de schimbari in orasul nostru,VOTATI CU MADALIN GURUIANU SI CEI DIN ECHIPA LUI si nu uitati IMPREUNA SI NUMAI IMPREUNA PUTEM SA DOVEDIM CA SE POT FACE MULTE,ASA SA NE AJUTE DOMNUL,

Roxana Chiper IMPREUNA SI NUMAI IMPREUNA PUTEM SA DOVEDIM CA SE POT FACE MULTE,ASA SA NE AJUTE DOMNUL,


Mony Ka mult succes! avem nevoie de oameni inimosi ca domnul Madalin Guruianu! si nu doar in Sfantu Gheorghe.

Aurora-Crina Pop Ce-ti doresc eu tie, draga Madalin? La trecutu-ti mare, mare viitor!... Sa fi venit timpul implinirii sperantei din dec.'89 cand am crezut ca in sfarsit valorile isi vor capata locul meritat in viata sociala, economica, politica, indiferent de sex, varsta, nationalitate, etc.? Da, Doamne!

Gheorghiu Georgeta Bafta si Doamne ajuta!

Balint Constantina BRAVO Madaline! Sper ca, macar tinerii, sa te auda si sa-si deschida inimile, sufletele si mintile! Ai un suflet mare! Acesta este secretul tau, simplu, dar atat de greu de inteles pentru cei multi! Esti doar OM, dar un OM ADEVARAT! Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate si putere, pentru a-ti putea continua munca EXTRAORDINARA! Iti doresc, din suflet, sa reusesti in lupta grea, pe care ai pornit-o de ani buni, pentru trezirea constiintei oamenilor! Sper sa te auda cat mai multi! Mult succes si tot inainte!

Mult success, Madalin! :)

Succes, Mădălin!:)


Comentarii