VOTEAZĂ SAU TACI!

Pentru mine rămâne în continuare o fractură de logică să ceri 50% + 1 prezenţă la vot din listele electorale pentru validarea referendumului - cum ar fi să nu mai validăm alegeri decât acolo unde există acest procent de participare (?!)... - dar până la urmă sper că VOTEAZĂ SAU TACI este sloganul perfect în această perioadă. Spuneţi-vă părerea oameni buni! Votaţi cum vă dictează conştiinţa, numai votaţi! 

Încercam să vă provoc acum aproape un an de zile cu "Manifestul pentru speranţă" din care nu retractez, evident, nimic: "De ce vă mulţumiţi cu o stare evident proastă a lucrurilor? De ce v-aţi potolit? De ce nu mai credeţi că lucrurile se pot schimba? De ce aţi îmbătrănit înainte de vreme? De ce aţi ajuns să vă împăcaţi cu soarta? De ce neimplicarea o vedeţi ca pe o o soluţie? De ce nevotând credeţi că faceţi o mare faptă de curaj? De ce credeţi că înjurătura în barbă îi atinge pe mai marii zilei? De ce luaţi de bune vorbele “toţi sunt la fel, nimeni nu are soluţii”?...

Tu alegi să ieşi la vot sau eşti printre cei care ascultă îndemnul ceauşist de final de dictatură "staţi liniştiţi la locurile voastre, tovarăşi!"?

Comentarii