BURSELE SFÂNTU GHEORGHE IV


Pentru al patrulea an consecutiv,
Vor fi acordate BURSELE SFÂNTU GHEORGHE

Inițiat în 2009, programul de sprijinire și recompensare a tinerilor excelenți din Sfântu Gheorghe a ajuns la a patra ediție și pregătește din nou cele 5 burse a câte 3000 de lei fiecare pentru elevii din anul terminal de liceu.
Termenul de depunere al dosarelor este 14 noiembrie pentru acest an, urmând ca în luna decembrie cei cinci merituoși câștigători să fie aplaudați în cadrul ședinței Consiliului Local Sfântu Gheorghe.
Joia trecută au fost adoptate modificările în ceea ce privește calendarul pentru acest an și componența Comisiei de evaluare, care, la fel ca și în mandatul trecut, conține delegați din Comisiile de Cultură și Învățământ, dar și de la Tineret și Sport.
Este o mare bucurie pentru mine să simt cum acest proiect reușește să aducă în fiecare an în prim plan câțiva dintre cei mai reprezentativi tineri ai comunității noastre, care merită din plin recunoașterea noastră. Ca în fiecare an, bursierii nu vor fi punctați doar pe baza rezultatelor la învățătură, ci și a implicării civice, acțiunile de voluntariat fiind generos recompensate în cadrul acestor burse. Sunt convins că „investițiape care o facem în acești tineri și în procesul educațional în general, este una dintre puținele acțiuni cu efect pe termen lung pentru binele acestui oraș.
Regulamentul de acordare se găsește aici, singurele date modificate fiind cele care țin de calendarul care a fost adaptat pentru 2012: http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/edit_file/uploads/files/hotarari/2009/Anexa_nr_1_la_HCL_nr_184_2009.pdf

Mădălin Guruianu,
Inițiator proiect „Burse Sfântu Gheorghe pentru elevi

Comentarii