GÂNDEȘTE DIFERIT!

Am fost fascinat și a trebuit să devorez în două zile cele peste 600 de pagini ale biografiei lui Steve Jobs. Omul chiar a avut o viață greu de imaginat... Scrisă cu vervă de către unul dintre cei mai importanți oameni din SUA, W. Isaacson / CEO Aspen Institute și autor al biografiilor lui Einstein, Franklin și Kissinger, cartea este un etalon al genului. și al geniului. nu arunc așa cu vorbe ci chiar vă promit că veți  avea parte de o experiență puternică citind-o.
Nu e vorba de un idol. Jobs a fodt departe de a deveni un model atât în viața publică, cât și în cea privată. Totuși, sunt aspecte care te atrag irezistibil. Nu poți să nu-l placi. Să nu te simți atașat de el, cu bunle și relele pe care le dezvăluie fiecare pagină... Evoluează continuu și schimbă, uneori radical!, direcția...este cea mai autorizată persoană în ceea ce privește "gândirea în afara cutiei"...
Pentru capacitatea lui incredibilă de a inventa și a se reinventa, pentru că "a fost suficient de nebun să creadă că va schimba lumea și a schimbat-o", pentru perseverența și încăpățânarea care l-au făcut să urce de la o afacere de garaj la cea mai importantă companie din lume, pentru puterea de a sta o vreme "în umbră" și a reveni apoi în forță, pentru că a luptat cu boala până în ultimul moment, deși nu am cumpărat niciodată până acum vreun produs Apple, SUNT FAN DECLARAT STEVE JOBS ȘI A SA CELEBRĂ "GÂNDIRE DIFERITĂ".


Comentarii