Doamna Brândușa Roman alături de Emil


Vizibil emoționată de candidatura fostului său elev, doamna Brândușa Roman a rememorat bucuriile trăite împreună la olimpiadele de istorie unde Emil Pantelimon s-a remarcat în liceu, dar, cunoscându-l foarte bine și de multă vreme, a împărtășit o suită din calitățile umane demonstrate din plin în acești ani de tânărul candidat propus de USL pentru postul de deputat de Sfântu Gheorghe.

„Căldura, coerența, logica te uimesc întotdeauna la Emil... a parcurs multe drumuri deja... este un câștig pentru orice om care vine în contact cu el. ai foarte multe lucruri de învățat... este partea umană care te va încălzi...  Sunt convinsă că va alege întotdeauna calea cea mai bună... faptul că se bucură deja de aprecierea unor oameni de o valoare cu totul remarcabilă, nu putem decât să fim mândri și bucuroși să trăim în preajma unui astfel de tănâr...Succes, Emil!”
Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman, dar și personalități locale, asemenei doamnei Roman Brândușa, dar și doamna profesoară Elena Suncă, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Covasna, Corneliu Câmpeanu, consilierii locali Marilena Profiroiu, Cziprian Lorand, Mădălin Guruianu.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Comentarii