Felicia Filip în campanie pentru tânărul Emil Pantelimon!

Una dintre personalitățile culturale de excepție ale acestei țări, soprana Felicia Filip, a ținut să transmită un mesaj de susținere față de tânărul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, președintele TNL Covasna și PNL Sfântu Gheorghe.
Prezentă la lansarea candidaturii lui Emil Pantelimon, doamna Felicia Filip a împărtășit susținerea totală a domniei sale și a soțului, regizorul Cristian Mihăilescu, dovedind din plin aprecierea de care se bucură tânărul nostru candidat din partea mai multor peronalități culturale din zonă, dar și din întreaga țară.
“Atunci când ne gândim la ce așteptări avem de la tânăra generație avem câteva repere: dorim ca tinerii noștri să fie inteligenți, informați, cultivați, cu inițiativă și cu respect pentru principiile morale. Un astfel de tânăr care poate să devină un model pentru generația lui, adică un inteligent și fermecător, un profund și strălucitor în același timp, un asemena tânăr poartă un nume: Emil Pantelimon. Eu și soțul  meu îi suntem alături cu toată dragostea și respectul nostru!
Vorbe extrem de frumoase care l-au emoționat și sponsabilizat din plin pe Emil Pantelimon, propunerea USL pentru postul de deputat pentru Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Sfântu Gheorghe, 11.11.2012

DISCURS INTEGRAL FELICIA FILIP PENTRU EMIL PANTELIMON AICI> http://www.youtube.com/watch?v=HCktw9Cgzjw&feature=player_embedded

Comentarii