Mesaje de susținere de la București pentru Emil


Ministrul Culturii și Patrimoniului Național, Puiu Hașotti îl recomandă din plin pe Emil Pantelimon
“A venit în minister acum două luni, dar cu siguranță este exact genul de om de care este nevoie într-o instituție publică de o asemenea importanță: tânăr, dinamic, cu mult bun simț și bun gust, cu o mulțime de initiative și cu multă putere de muncă. A fost o placere să colaborăm în acest timp și sper din tot sufletul ca după 9 decembrie să fim colegi în Parlament.” (Puiu Hașotti, Ministrul Culturii și Patrimoniului Național)

Mesaj de susținere din partea doamnei deputat Alina Gorghiu, o prietenă a orașului Sfântu Gheorghe
"L-am văzut lucrând cu entuziasm între români și maghiari, cu tineri și mai puțin tineri. Emil face ca fiecare proiect în care se implică să devină prioritar pentru comunitate. Cu oameni asemenea lui și celor din jurul său, Sfântu Gheorghe crește văzând cu ochii. Vreau ca din 9 decembrie să fim colegi în Parlamentul României." (Alina Gorghiu, vicepreședinte Camera Deputaților)

Mesaj de susținere și din partea lui Victor Ionescu, „responsabilul de tineret”
„Emil Pantelimon s-a făcut rapid remarcat în rândul colegilor din TNL, iar apoi a fost de la sine înțeles că i-am susținut cu toții, în măsura posibilităților, proiectele. Energia, pasiunea și dragostea pentru tineri și pentru cultură, dar și pentru orașul său natal, Sfântu Gheorghe, l-au făcut greu de uitat printre noi, la București.” (Victor Ionescu, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Sport și Tineret)

Reamintim că în această campanie electorală Emil Pantelimon a vorbit despre inițiativele sale culturale, multe dintre ele realizate cu succes până la această vârstă de numai 23 de ani și a avut alături nume importante ale vieții culturale românești, ca Felicia Filip, Cristian Mihăilescu, Miltiade Nenoiu dar și Ducu Bertzi, artistul care vine să cânte pentru Emil și susținătorii săi în 4 decembrie într-un concert extraordinar în Clubul Excalibur din Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Comentarii