Premierea profesorilor a fost amanata in Consiliul Local Sfantu Gheorghe


Dacă aveți răbdare câteva minute, puteți asculta și viziona două dintre cele mai interesante materiale despre un proiect de hotărâre pentru profesori, propus de mine acum aproape 2 luni.
Va asigur ca veti putea afla multe pareri interesante despre transparenta publica, despre argumente logice si lipsa acestora, sau despre atacurile la persoana si jignirile personale.

Am incercat sa raspund calm si cu argumente logice la observatiile aduse de catre colegi. Unele propuneri le-am preluat fara doar si poate, recompensarea mai multor profesori si o baza mai mare de selectie, altele le resping total si sper ca si colegii mei, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la aceeasi concluzie ca profesorii merita recunostinta comunitatii.

Cel mai deranjant pentru mine a fost sa fac fata atacurile la persoana vehiculate de doamna Parvan, directoarea Grupului Scolar Constantin Brancusi... nu e nici prima si din pacate nu va fi nici ultima data... dar, pentru cei curiosi, urmariti-i "linia de argumentare", atat in prima interventie a domniei sale, dar mai ales in ultima, cand ii catalogheaza pe profesorii implicati in actiunile de educatie nonformala ca "smecherul scolii".

MULTUMIRI DOAMNEI KULCSAR TUNDE - secretar Sf. Gheorghe, DLUI SZTAKICS ISTVAN - departamentul juridic, DOAMNEI MARIA BAILA - fost inspector sef adjunct la ISJ Covasna SI DLUI VARGHA MIHALY, presedintele Comisiei pt Cultura, PENTRU TIMPUL, ATENTIA SI OBSERVATIILE ACORDATE IN PREGATIREA PROIECTULU!


materiale in ordine:

PROIECTUL DEPUS DE MINE IN 9 OCT 2012. http://guruianu.blogspot.ro/2012/10/debate-burse-de-excelenta-pentru-elevi.html

SEDINTA COMISIEI PENTRU CULTURA DIN 28 NOV 2012


SEDINTA CONSILIULUI LOCAL SFANTU GHEORGHE 29 NOV 2012VOI PROPUNE PE NET UN SONDAJ DE OPINIE PE INTERNET SI SUNT FOARTE CURIOS DE PAREREA CETATENILOR DIN SFANTU GHEORGHE SAU DE PRIN ALTE PARTI...

MERITA SA RECOMPENSAM SPECIAL PROFESORII EXCELENTI / IMPLICATI DIN SFANTU GHEORGHE? ... raspundeti pe facebook, va rog!

Comentarii