Shortcut în acest weekend la Sfântu Gheorghe!SHORTCUT, program inovator de promovare a orașului Sfântu Gheorghe

După ediţia pilot de anul trecut, în acest weekend va avea loc „Shortcut student contest 2012”, scopul proiectului fiind promovarea orașului Sfântu Gheorghe. 9 echipe de studenți din București, Cluj și Braşov vor încerca să descopere răspunsul la întrebarea „competiţie vs. cooperare” pe parcursul unor probe care le va pune la încercare atenţia, disponibilitatea la efort, creativitatea şi mai presus de toate buna dispoziţie şi toleranţa. Organizatorii de la asociațiile  „Ecou” și „Regos” le-au pregătit surprize în cele 3 zile pentru a descoperi frumusețile trecute și prezente ale orașului Sfântu Gheorghe.
Pe parcursul celor două zile și două nopți cei 30 de participanți vor participa la degustări de produse tradiționale, o „căutare de comori” prin care vor descoperi unele dintre cele mai importante clădiri istorice din Sfântu Gheorghe, vor merge la călărie, la tras cu arcul, la cățărat, la bazin, la bowling și vor face cunoștință cu experiențele celor doi căutători de aventură din oraș, „expediționari” Tulit Zsombor și Karda Zoltan. Cu ocazia acestui „drum inițiatic” prin orașul nostru, echipele vor face fotografii, iar ulterior vor participa la un concurs online în care cele mai apreciate dintre acestea vor fi premiate de către organizatori.
Deschidereaevenimentului va avea loc în seara de vineri de la 22.00 printr-un concert extraordinar susținut de formația Funky Munky și la care intrarea este liberă publicului din Sfântu Gheorghe.
Manifestarea face parte din programul de anul acesta „Sfântu Gheorghe, Capitala Culturală și deTineret a Ținutului Secuiescși se bucură de sprijinul partenerilor de la Pensiunea Agora, Centrul de Cutură Judeţean, Centrul de Cultură din Arcuș, Baza de Înot și Recreere, Complex Park și Bastion.

În numele echipei de organizare,
Mădălin Guruianu și Peter Orsolya

Sfântu Gheorghe, 14.11.2012


SHORTCUT - STUDENT CONTEST
16-18 noiembrie 2012, Sf. Gheorghe

PROGRAM

VINERI, 16 NOIEMBRIE
Sosire participanți până la 20.00
BASTION RESTAURANT
20.00 Deschidere SHORTCUT 2012 și prezentare concurs 
20.30 Degustare produse tradiționale locale 
22.00 Concert live 
24.00 Games Night

SÂMBĂTĂ, 17 NOIEMBRIE
08.00-12.15 Treasure Hunt Saint George Shortcut
12.30 Pr
ânz (Bastion)
13.30 Plecare spre Arcuş 
14.00 Călărie 
15.30 Tir cu arcul, orientare și cățărare 
18.00 Expediționari din Sfântu Gheorghe la Castelul din Arcuș 
20.00 Nopți la Sfântu Gheorghe

DUMINICĂ, 18 NOIEMBRIE
11.00 Predare albume foto și jurizare 
12.00 Piscină și saună 
14.00 Masă de prânz la Bowling 
15.00 Bowling

Comentarii