Viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei alături de Emil Pantelimon


  
Viceprimar în Brașov și vicepreședinte național la Tineretul Național Liberal, Adrian Atomei a ținut să ne asigure de o bună colaborare a celor două municipii învecinate și a avut un mesaj puternic de susținere față de tânărul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, președintele TNL Covasna și PNL Sfântu Gheorghe.
Prezent la lansarea candidaturii lui Emil Pantelimon, Adrian Atomei a vorbit despre implicarea tinerilor de bună credință în politică, amintind celebra vorbă de spirit a lui E. Burke, “răul înflorește când oamenii de bună credință stau deoparte!
“Am venit să-l asigur pe Emil de sprijinul meu pentru că în principal este un om de bună credință și așa cum spunea un mare învățat, lucrurile rele se întâmplă fiindcă oamenii de bună credință stau deoparte și îi mulțumesc lui Emil că nu stă deoparte și că are curajul să se implice și să acționeze cu bună credință.
Pentru un candidat din Sfântu Gheorghe este onorantă și în același timp creatoare de responsabilități  o asemenea susținere din partea unor politicieni importanți, dar mai ales a unor personalități culturale de excepție. Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman și mai multe personalități politice și culturale din Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie 
EMIL PANTELIMON Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Sfântu Gheorghe, 14.11.2012
Comentarii