Acum este momentul lui Emil


În viața fiecăruia dintre noi intervine un moment când putem verifica adevărul sintagmei „nu ne vom aminti de cuvintele dușmanilor noștri, ci de tăcerea prietenilor noștri” (Martin Luther King)

Mă adresez vouă, celor câteva sute de oameni care l-ați cunoscut pe Emil personal.  Și celor câteva mii care ați participat unele dintre proiectele sale. Dar și celor care măcar ați auzit despre ele. Sunt multe proiecte. Prea multe să le enumăr aici și acum. Mă adresez vouă pentru că cei care nu știu nimic despre Emil Pantelimon, nu cred că vor merge să-l voteze. De fapt, nici nu știu cum ai putea vota pe cineva despre care nu știi nimic...   

Mai mult decât vă puteți imagina, într-o campanie, de orice fel ar fi ea, cel mai important este să nu te simți singur. Să vezi că și altora le pasă. Că se implică. Că vor „să pună umărul”. Chiar dacă nu reprezintă curentul majoritar. Fără să se teamă sau să aibe complexe de inferioritate. Și de două ori am simțit personal din plin acest sprijin al comunității din Sfântu Gheorghe. Fără el, vă spun cu mâna pe inimă că nu aș fi putut continua...

Nu vreau să o considerați o obligație, dar orice acțiune mai mică sau mai mare în sprijinul candidaturii sale, orice telefon dat familiei sau prietenilor, orice vot pentru Emil va însemna enorm. Cu siguranță va însemna că ÎMPREUNĂ SUNTEM DIN CE ÎN CE MAI BUNI! Și va veni și ziua aceea când ne vom aduce cu toții aminte și vom putea spune cu mândrie: „și eu am contribuit la schimbarea în bine a comunității din Sfântu Gheorghe”!

Vă mulțumesc, prieteni și vă invit pe 9 decembrie să acordați votul pentru un lider confirmat al comunității, Emil Pantelimon!


Comentarii