DUCU BERTZI PENTRU EMIL


O campanie exemplară nu se putea încheia decât într-o notă optimistă și cu un maestru al muzicii care a ținut să fie prezent și el alături de tânărul nostru candidat, Emil Pantelimon. Ducu Bertzi și Mihai Neniță au cântat și au încântat sutele de oameni, tineri și mai puțin tineri, care au umplut până la refuz Clubul Excalibur din Sfântu Gheorghe. Am avut aproape 2 ore de show total, cu refrene celebre dar și cu colinde de sezon, totul pentru o seară pe care care majoritatea celor prezenți au calificat-o ca fiind de neuitat.
Deschisă de Mădălin Guruianu, managerul campaniei electorale și de către Emil Pantelimon, cel care a mulțumit tuturor celor prezenți în demersul său temerar, seara a continuat într-un crescendo alert până când, spre final, după câteva bisuri cerute și melodii cântate de toată sala, Ducu Bertzi i-a îndemnat pe toți cei prezenți să meargă duminică și să voteze pentru normalitate, bun simț și competență. Adică pentru candidatul USL pentru Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon.

Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman, viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei, dar și personalități locale asemeni doamnei Brândușa Roman, dar și doamna profesoară Elena Suncă, consilierii locali Marilena Profiroiu, Cziprian Lorand, Mădălin Guruianu etc.
Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La BucureștiComentarii