28 iunie 2012

PENTRU BICICLETE ÎN SFÂNTU GHEORGHE!

Azi am avut prima şedinţă extraordinară a Consiliului Local Sfântu Gheorghe... 
4 hotărâri în unanimitate, despre diverse probleme ale comunităţii, dar ultima excelentă - parteneriat SFÂNTU GHEORGHE-ASOCIAŢIA PRO NATURA şi depunerea unui proiect comun public-privat pentru atragerea de fonduri naţionale pentru achiziţionarea de biciclete pentru închiriere în Sfântu Gheorghe şi promovarea mersului pe bicicletă!
WE LOVE SAINT GEORGE!
P.S. Vineri seara PLIMBAREA PE BICILETĂ!
BIKE WALK RELOADED!

24 iunie 2012

Prima şedinţă a Consiliului Local Sfântu Gheorghe

Cu doar 4 voturi din 21, toate de la colegii din USL, suntem câte doi reprezentanţi ai PNL şi PSD în Consiliul Local Sfântu Gheorghe, nu am reuşit să ajung viceprimar, majoritatea de două treimi a UDMR, ajutată şi de cei 2 reprezentanţi ai PPMT a decis să avem 2 viceprimari din cadrul UDMR: Sztakics Eva şi Tischler Ferenc.
Mulţumesc frumos cetăţenilor din Sfântu Gheorghe pentru că m-au votat pe locul al doilea (după actualul primar), echipei senzaţionale de campanie (formată atât din liberali, dar şi din tineri din afara partidului), dar şi celor 3 doamne care mi-au acordat vineri încrederea şi voturile lor.
Voi continua prieteni tot în cele două Comisii - Tineret/Sport şi Juridic, cu aceleaşi gânduri pozitive de a pune umărul la dezvoltarea acestui oraş binecuvântat şi mai ales la întărirea bunelor relaţii de încredere între românii şi maghiarii din Sfântu Gheorghe. Pentru că-l iubim! alături de doamna Marilena Profiroiu, colega liberală din Consiliul Local Sfântu Gheorghe

Mulţumesc pentru că mi-aţi fost şi de data asta alături, dragi prieteni, Ioana şi Grişu!

La mulţi ani încă odată, prietene şi mulţumesc frumos pentru tot, Emil!