16 noiembrie 2012

Doamna Brândușa Roman alături de Emil


Vizibil emoționată de candidatura fostului său elev, doamna Brândușa Roman a rememorat bucuriile trăite împreună la olimpiadele de istorie unde Emil Pantelimon s-a remarcat în liceu, dar, cunoscându-l foarte bine și de multă vreme, a împărtășit o suită din calitățile umane demonstrate din plin în acești ani de tânărul candidat propus de USL pentru postul de deputat de Sfântu Gheorghe.

„Căldura, coerența, logica te uimesc întotdeauna la Emil... a parcurs multe drumuri deja... este un câștig pentru orice om care vine în contact cu el. ai foarte multe lucruri de învățat... este partea umană care te va încălzi...  Sunt convinsă că va alege întotdeauna calea cea mai bună... faptul că se bucură deja de aprecierea unor oameni de o valoare cu totul remarcabilă, nu putem decât să fim mândri și bucuroși să trăim în preajma unui astfel de tănâr...Succes, Emil!”
Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman, dar și personalități locale, asemenei doamnei Roman Brândușa, dar și doamna profesoară Elena Suncă, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Covasna, Corneliu Câmpeanu, consilierii locali Marilena Profiroiu, Cziprian Lorand, Mădălin Guruianu.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

14 noiembrie 2012

SPECTACOL CADOU DE 1 DEC, DE LA TEATRUL NAȚIONAL BUCUREȘTI!


"Recitalul începe cu texte scrise de Eminescu la vârsta de 16 ani, cu totul surprinzătoare prin maturitatea parti pris-urilor filosofice, evident inspirate de idealismul german, trece prin celebrele Glossa, Scrisoarea I şi De ce nu-mi vii, şi se încheie, pe un ton senin, cu un fragment din Basm de Geo Bogza. Intermezzo-urile clarinetistului Aurelian-Octav Popa constituie o prelungire muzicală echilibrată şi discretă a meditaţiei asupra trecerii timpului, concept central al întregului recital. Clarinetistul completează remarcabil şi vibrant recitarea, asistând cu graţie şi subtilitate forţa prezenţei actoriceşti." (Triumful unui recital extraordinar Ion Caramitru în SUA şi Canada)

Shortcut în acest weekend la Sfântu Gheorghe!SHORTCUT, program inovator de promovare a orașului Sfântu Gheorghe

După ediţia pilot de anul trecut, în acest weekend va avea loc „Shortcut student contest 2012”, scopul proiectului fiind promovarea orașului Sfântu Gheorghe. 9 echipe de studenți din București, Cluj și Braşov vor încerca să descopere răspunsul la întrebarea „competiţie vs. cooperare” pe parcursul unor probe care le va pune la încercare atenţia, disponibilitatea la efort, creativitatea şi mai presus de toate buna dispoziţie şi toleranţa. Organizatorii de la asociațiile  „Ecou” și „Regos” le-au pregătit surprize în cele 3 zile pentru a descoperi frumusețile trecute și prezente ale orașului Sfântu Gheorghe.
Pe parcursul celor două zile și două nopți cei 30 de participanți vor participa la degustări de produse tradiționale, o „căutare de comori” prin care vor descoperi unele dintre cele mai importante clădiri istorice din Sfântu Gheorghe, vor merge la călărie, la tras cu arcul, la cățărat, la bazin, la bowling și vor face cunoștință cu experiențele celor doi căutători de aventură din oraș, „expediționari” Tulit Zsombor și Karda Zoltan. Cu ocazia acestui „drum inițiatic” prin orașul nostru, echipele vor face fotografii, iar ulterior vor participa la un concurs online în care cele mai apreciate dintre acestea vor fi premiate de către organizatori.
Deschidereaevenimentului va avea loc în seara de vineri de la 22.00 printr-un concert extraordinar susținut de formația Funky Munky și la care intrarea este liberă publicului din Sfântu Gheorghe.
Manifestarea face parte din programul de anul acesta „Sfântu Gheorghe, Capitala Culturală și deTineret a Ținutului Secuiescși se bucură de sprijinul partenerilor de la Pensiunea Agora, Centrul de Cutură Judeţean, Centrul de Cultură din Arcuș, Baza de Înot și Recreere, Complex Park și Bastion.

În numele echipei de organizare,
Mădălin Guruianu și Peter Orsolya

Sfântu Gheorghe, 14.11.2012


SHORTCUT - STUDENT CONTEST
16-18 noiembrie 2012, Sf. Gheorghe

PROGRAM

VINERI, 16 NOIEMBRIE
Sosire participanți până la 20.00
BASTION RESTAURANT
20.00 Deschidere SHORTCUT 2012 și prezentare concurs 
20.30 Degustare produse tradiționale locale 
22.00 Concert live 
24.00 Games Night

SÂMBĂTĂ, 17 NOIEMBRIE
08.00-12.15 Treasure Hunt Saint George Shortcut
12.30 Pr
ânz (Bastion)
13.30 Plecare spre Arcuş 
14.00 Călărie 
15.30 Tir cu arcul, orientare și cățărare 
18.00 Expediționari din Sfântu Gheorghe la Castelul din Arcuș 
20.00 Nopți la Sfântu Gheorghe

DUMINICĂ, 18 NOIEMBRIE
11.00 Predare albume foto și jurizare 
12.00 Piscină și saună 
14.00 Masă de prânz la Bowling 
15.00 Bowling

Viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei alături de Emil Pantelimon


  
Viceprimar în Brașov și vicepreședinte național la Tineretul Național Liberal, Adrian Atomei a ținut să ne asigure de o bună colaborare a celor două municipii învecinate și a avut un mesaj puternic de susținere față de tânărul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, președintele TNL Covasna și PNL Sfântu Gheorghe.
Prezent la lansarea candidaturii lui Emil Pantelimon, Adrian Atomei a vorbit despre implicarea tinerilor de bună credință în politică, amintind celebra vorbă de spirit a lui E. Burke, “răul înflorește când oamenii de bună credință stau deoparte!
“Am venit să-l asigur pe Emil de sprijinul meu pentru că în principal este un om de bună credință și așa cum spunea un mare învățat, lucrurile rele se întâmplă fiindcă oamenii de bună credință stau deoparte și îi mulțumesc lui Emil că nu stă deoparte și că are curajul să se implice și să acționeze cu bună credință.
Pentru un candidat din Sfântu Gheorghe este onorantă și în același timp creatoare de responsabilități  o asemenea susținere din partea unor politicieni importanți, dar mai ales a unor personalități culturale de excepție. Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman și mai multe personalități politice și culturale din Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie 
EMIL PANTELIMON Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Sfântu Gheorghe, 14.11.2012
11 noiembrie 2012

Felicia Filip în campanie pentru tânărul Emil Pantelimon!

Una dintre personalitățile culturale de excepție ale acestei țări, soprana Felicia Filip, a ținut să transmită un mesaj de susținere față de tânărul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, președintele TNL Covasna și PNL Sfântu Gheorghe.
Prezentă la lansarea candidaturii lui Emil Pantelimon, doamna Felicia Filip a împărtășit susținerea totală a domniei sale și a soțului, regizorul Cristian Mihăilescu, dovedind din plin aprecierea de care se bucură tânărul nostru candidat din partea mai multor peronalități culturale din zonă, dar și din întreaga țară.
“Atunci când ne gândim la ce așteptări avem de la tânăra generație avem câteva repere: dorim ca tinerii noștri să fie inteligenți, informați, cultivați, cu inițiativă și cu respect pentru principiile morale. Un astfel de tânăr care poate să devină un model pentru generația lui, adică un inteligent și fermecător, un profund și strălucitor în același timp, un asemena tânăr poartă un nume: Emil Pantelimon. Eu și soțul  meu îi suntem alături cu toată dragostea și respectul nostru!
Vorbe extrem de frumoase care l-au emoționat și sponsabilizat din plin pe Emil Pantelimon, propunerea USL pentru postul de deputat pentru Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Sfântu Gheorghe, 11.11.2012

DISCURS INTEGRAL FELICIA FILIP PENTRU EMIL PANTELIMON AICI> http://www.youtube.com/watch?v=HCktw9Cgzjw&feature=player_embedded

SOPRANA FELICIA FILIP ÎL SUSȚINE PE EMIL PANTELIMON!