23 noiembrie 2012

Maestrul Cristian Mihăilescu îl recomandă pe Emil PantelimonEmil Pantelimon, flancat de 3 dintre personalitățile marcante ale culturii românești, Cristian Mihăilescu, Felicia Filip și Miltiade Nenoiu

Una dintre personalitățile culturale de excepție ale României, regizorul Cristian Mihăilescu a ținut să fie prezent în campania electorală a tânărului candidat USL pentru Sfântu Gheorghe. Acesta a rememorat momentul primei lor întâlniri de acum câțiva ani, pe când conducea Opera din Brașov, moment din care între cei doi s-a înfiripat o prietenie și o colaborare strânsă, care a adus multe proiecte benefice pentru covăsneni.
„Cum oare un tânăr de 24 de ani face doar proiecte care îi ies?... este vorba de un catalizator extraordinar al energiilor celor care în jurul lui devin mai buni. El face oamenii din jurul lui să fie mai buni (…) Când pleci la Campionatul Mondial, chiar dacă ai ultima șansă, te duci să câștigi Campionatul Mondial! Emil Pantelimon va fi parlamentar al României în 9 decembrie 2012! Așa să ne-ajute Dumnezeu”, a încheiat cu speranță și convingere discursul maestrul Cristian Mihăilescu.
Reamintim că în această campanie electorală Emil Pantelimon a vorbit despre inițiativele sale culturale, multe dintre ele realizate cu succes până la această vârstă de numai 23 de ani și a avut alături nume importante ale vieții culturale românești, ca Felicia Filip, Miltiade Nenoiu, dar și Ducu Bertzi, artistul care vine să cânte pentru Emil și susținătorii săi în 4 decembrie într-un concert extraordinar la Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

Ducu Bertzi pentru Emil!


Vă invit cu drag la concertul extraordinar Ducu Bertzi!

Am lansat public invitația către sfântgheorghenii care vor să cânte alături de legenda folkului românesc, Ducu Bertzi. Pe data de 4 decembrie, acesta va concerta în Sfântu Gheorghe, începând cu ora 17, la Clubul Excalibur, în cadrul unui eveniment dedicat campaniei electorale a lui Emil. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag la concert!

19 noiembrie 2012

Șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman este alături de Emil Pantelimon
Actual coleg de minister cu tânărul nostru candidat pentru Sfântu Gheorghe, Liviu Jicman a ținut să împărtășească tuturor energia și ideile cu care Emil Pantelimon s-a făcut remarcat în doar 2 luni de zile de muncă la Ministerul Culturii și a recomandat tuturor celor din Sfântu Gheorghe să sprijine această candidatură. Fostul președinte al Cluburilor Studențești Liberale din țară, a vorbit și despre patriotismul local și modalitatea în care acesta se poate îmbina cu genul unor candidați sosiți de prin alte zone.   
Pentru mine ar fi o maximă surpriză neplăcută să văd că din această zonă a țării cu un patriotism local atât de puternic, trimisul în Parlament să fie cineva din alt județ și de aceea cred că acest lucru îl recomandă din plin pe Emil, pe lângă impresionantul CV pe care îl are până la această vârstă” a declarat Liviu Jicman la Sfântu Gheorghe.
Vă reamintim că la lansarea candidaturii sale au participat soprana de renume mondial Felicia Filip, regizorul Cristian Mihăilescu, președintele UNIMIR, Miltiade Nenoiu, șeful de cabinet al Ministrului Culturii, Liviu Jicman, dar și personalități locale, asemenei doamnei Roman Brândușa, dar și doamna profesoară Elena Suncă, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Covasna, Corneliu Câmpeanu, consilierii locali Marilena Profiroiu, Cziprian Lorand, Mădălin Guruianu etc.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON
Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.
19.11.2012