CABINETE SENATORIALE MARIUS OBREJAPARLAMENTUL ROMÂNIEI
SENATOR MARIUS LUCIAN OBREJA

COMUNICAT DE PRESĂ
18.01.2013

MARIUS OBREJA, SENATOR PENTRU JUDEȚUL COVASNA
Imediat după validarea mandatului de senator, domnul Marius Obreja a demarat un proiect pentru consultarea administrațiilor locale din județul Covasna. Acesta a avut discuții cu mai mulți primari din județ, încercând să găsească soluții pentru depistarea rapidă și eficientă a problemelor acestora, în principal prin atragerea de finanțări din fondurile active europene sau guvernamentale. Acțiunea va continua în cursul primelor luni ale anului, domnul senator Marius Obreja încercând să ajungă personal la cât mai multe dintre administrațiile publice din județul Covasna.

CABINETE SENATORIALE ȘI CONSILIERI
Pentru a fi mai aproape de nevoile cetățenilor covăsneni, senatorul Marius Obreja va amenaja în cel mai scurt timp două birouri senatoriale, unul la Sfântu Gheorghe, în sediul PNL din centrul municipiului și unul la Întorsura Buzăului pe strada Floroaia 1 B.
Pentru a răspunde rapid și eficient doleanțelor cetățenilor, domnul senator Marius Obreja va folosi, pe perioada mandatului său, expertiza a 3 consilieri personali.
Pentru judetul Covasna, domnii consilieri Mădălin Guruianu si Alexandru Condrea preiau deja operativ solicitarile adresate senatorului.
De asemenea fiecare cetățean este așteptat si poate contribui la dialogul sau la îmbunătățirea vietii din județul nostru.

Biroul Senatorial Marius Lucian Obreja
e-mail: senatorcovasna@gmail.com, fax 0367.819.097
Mădălin Guruianu, consilier, 0753.431.421, 0732.594.251, guruianu@gmail.com
Alexandru Condrea, consilier, 0767.442.524, condrea_alexandru@yahoo.com

Comentarii