PNL SFÂNTU GHEORGHE, O NOUĂ CONDUCERE


Liberalii din Sfântu Gheorghe şi-au ales conducerea


Mădălin Guruianu a ajuns din nou preşedinte al PNL Sfântu Gheorghe, iar doamna Marilena Profiroiu este primvicepreședinte
Consilierul local Mădălin Guruianu a ajuns din nou preşedinte al PNL Sfântu Gheorghe, în urma voturilor de vineri după-amiază. Prim-vicepreşedinte al PNL local este colega lui din Consiliul LOcal SFântu Gheorghe, notarul Marilena Profiroiu, iar vicepreşedinţi au fost aleşi Emil Pantelimon, Corina Bote şi Gocsman Răsăndel. Profesorul universitar Cziprián Kovács Loránd, care candida la rândul său pentru un loc de vicepreşedinte, şi-a retras candidatura din motive personale.
40 de delegaţi în Adunarea Generală s-au reunit vineri la Sfântu Gheorghe pentru a alege noua conducere a filialei municipale a PNL. Pentru funcţia de preşedinte a candidat doar Mădălin Guruianu, care în vara anului trecut demisionase din aceeaşi funcţie, în urma eşecului Referendumului pentru demiterea preşedintelui; la alegerile de vineri, Guruianu a obţinut mandatul de preşedinte cu voturile tuturor delegaţilor.
„Am revenit la conducerea PNL Sfântu Gheorghe cu gândul de a reconfigura normalitatea în aceste vremuri în care se vorbeşte tot mai mult şi prost, atât aici cât şi în afara zonei noastre. Sper ca alături de alţii să punem umărul să construim în această zonă cât mai multe lucruri bune”, a declarat Mădălin Guruianu.
Potrivit acestuia, filiala pe care o conduce are în jur de o sută de membri, iar una dintre principalele preocupări imediate va fi atragerea de noi membri şi simpatizanţi liberali.

Comentarii