Jurnal Online Pozitiv 8-14 aprilie

L-am asigurat și în ședința publică de Consiliu Local pe domnul primar de sprijinul PNL pentru atragerea de fonduri de la nivel central pentru acest proiect și speram ca la anul să se și finalizeze noul sediu al Teatrului Andrei Mureșanu.
http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/09/incepe-reabilitarea-fostului-cinematograf-arta-din-sfantu-gheorghe/

Saint George Got Talent - preselecții, premii și invitați de marcă: Flavius, Diana, Gabi, Beat Joc. Biblioteca Vie. Treasure Hunt. Dino Expo. Concerte de top. Youvennis. Impera.
http://sfantugheorghetineret.blogspot.ro/2013/04/conferinta-de-presa-cu-ultimele-noutati.html?spref=fb

Am învins la doar un punct Harghita, dar cred că cel mai important este că s-a vorbit și obiectiv despre județul nostru... http://www.digi24.ro/stire/RAPORT-DE-TARA-Judetele-Covasna-si-Harghita-in-competitia-regionalizarii_93484

FESTIVALUL DE NAI ZAMFIR, ÎN PREMIERĂ MONDIALĂ! http://festivalzamfir.ro/Zilele Sfântu Gheorghe 2013 – Bibliotecă vie, dinozauri, câini și muzică la Cortul de Tineret http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/10/zilele-sfantu-gheorghe-2013-biblioteca-vie-dinozauri-caini-si-muzica-la-cortul-de-tineret/

SAINT GEORGE GOT TALENT 2013
http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/10/saint-george-got-talent/

Cortul de Tineret: Provocări la experienţe interesante

http://www.mesageruldecovasna.ro/stiri/cortul-de-tineret-provocari-la-experiente-interesante/
Toth Attila în atenția mediei naționale! Spor la treabă, prietene și să reușim să facem mulți copii fericiți la Cortul de Tineret de la Zilele Sfântu Gheorghe 2013!
http://www.gandul.info/stiri/un-tanar-din-sfantu-gheorghe-pregateste-o-expozitie-de-dinozauri-artizanali-10736398
"Fabrica de dinozauri" la Cortul de Tineret de la Zilele Sfântu Gheorghe 2013!http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/11/fabrica-de-dinozauri-de-la-sfantu-gheorghe/
REPREZENTAȚIE DE GALĂ ”POZIȚIA COPILULUI” CU CASA ÎNCHISĂ ȘI CU "URSUL DE AUR" LA SFÂNTU GHEORGHE, PLUS DOUĂ PROIECȚII DE WEEKEND!
https://www.facebook.com/notes/madalin-guruianu/ursul-de-aur-la-sf%C3%A2ntu-gheorghe-%C8%99i-%C3%AEnc%C4%83-dou%C4%83-reprezenta%C8%9Bii-%C3%AEn-acest-weekend-pozi/483224001750713
Dragilor, vă invit sâmbătă să scriem istorie pentru Sfântu Gheorghe, dar și pentru județul nostru! Plantăm fapte bune la Vâlcele! Plecarea cu autobuzele la 9.00 din fața Teatrului. Aveți nevoie de un sandwich, o sticlă cu apă și bună dispoziție... Avem asigurat transportul, masa de prânz și RECUNOȘTINȚA GENERAȚIILOR VIITOARE! Așteptăm confirmările voastre aici! HAI CU NOI SĂ PLANTĂM FAPTE BUNE! DIN NOU.JOI
Zi plină și astăzi... am primit confirmarea că "Ursul de Aur" va fi mâine la Sfântu Gheorghe și filmul "Poziția Copilului" a sost deja prin curier... l-am probat, merge super!... s-au epuizat biletele la reprezentația de gală din Sala Mare a Teatrului de vineri de la 21 și am programat încă două reprezentații sâmbătă și duminică de la 20.00 la Casa de Cultură Municipală. Din drag pentru iubitorii de film din Sfântu Gheorghe!
Apoi am avut ședințe la Comisia de Tineret și Sport - alocarea bugetelor pentru sport și tineret semestrul I - nu sunt sume extrem de mari, dar sperăm ca bugetul să sprijine ramurile sportive principale și activitatea tinerilor, unde s-au și alocat cei mai mulți bani!
După amiază am participat, împreună cu domnul senator Obreja la o conferință rapidă de presă și apoi am avut ședință la PNL Covasna - sperăm să se vadă efectele pozitive ale ideilor și acțiunilor liberale pentru comunitate. Diseară merg la un meci de fotbal cu colegii consilieri locali și sper să se încheie o zi faină, într-un mod plăcut. Gânduri bune, prieteni!


INTERVIU ÎN OBSERVATORUL DE COVASNA: „Am învățat să prețuiesc fiecare vorbă adusă în spațiul public” 


http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/10/am-invatat-sa-pretuiesc-fiecare-vorba-adusa-in-spatiul-public/VINERI 12 APRILIE

La mulți ani, Teatrului Andrei Mureșanu!
12 Aprilie 1987! Acum 26 de ani a avut loc PRIMA PREMIERĂ a Teatrului "Andrei Mureșanu" din Sfântu Gheorghe! "Acțiunea se petrece în zilele noastre" de Elena și Nicolae Roșu. Pe parcursul a celor 26 de ani, TAM a produs spectacole de mare originalitate și a organizat festivaluri deosebit de importante, iar piesele montate în cadrul instituției au primit recunoaşterea valorii lor, atât pe plan național cât şi internaţional.
Dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat, ne-au fost alături și au vizionat spectacolele noastre.
Vă așteptăm în continuare la teatru!


de Zilele Sfântu Gheorghe, avem și seară rock în fostul Bunker...
ASTĂZI, EVENIMENTUL CINEMATOGRAFIC AL ANULUI LA SFÂNTU GHEORGHE: "POZIȚIA COPILULUI" LA SALA MARE A TEATRULUI, CU CASA ÎNCHISĂ! Asociația de Tineret ECOU a avut onoarea să prezinte cea mai titrată producție cinematografică românească a momentului, filmul lui Călin Netzer, "Poziția Copilului". Atmosferă de Gală, într-o sală arhiplină, cu casa de bilete închisă și cu "Ursul de Aur" pe masă! WE LOVE SAINT GEORGE! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.511526468908833.1073741827.100001544526422&type=1Coordonați de Ștefi, studentă la Silvicultură în Brașov, echipa de 12 oameni raportează îndeplinirea sarcinii de a planta cei 84 de arbori (12 locuri x 7 rânduri). Felicitări celor câteva sute de voluntari prezenți la evenimentul "Plantăm fapte bune", Vâlcele 2013. Felicitări coordonatorilor naționali și celor regionali! Și gulașul de la final a fost savuros!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.532218556830870.1073741832.100001281904659&type=1ASTĂZI DE LA 17.00 PRESELECȚII ÎN BACKSTAGE PENTRU TINERII TALENTAȚI DIN SFÂNTU GHEORGHE! PRIMII 3 CLASAȚI LA "SAINT GEORGE GOT TALENT" AU BILETE GRATUITE LA EVENIMENTUL PENINSULA / FÉLSZIGET 2013, CLUJ-NAPOCA!

La preselecția "Saint George Got Talent" din Backstage am avut 11 concurenți înscriși, dintre care 8 au mers mai departe! Peste două săptămâni, la Cortul de Tineret îi vei putea admira, alături de cei 4 invitați speciali: Flavius Hosu, micul toboșar minune din Întorsura Buzăului, Orban-Barra Gabor, magicianul cu bicicleta, micuța Logofatu Diana-Maria, Vocea Transilvaniei și Beat Joc, "Beatbox Man". Muțumim pentru interesul acordat tuturor și mulțumim Backstage pentru găzduire


tot duminica asta, dar după preselecția de la Saint George Got Talent din Backstage, vă recomand un spectacol de teatru-gest foarte bine realizat de actorii de la MStudio. Bilet întreg 12 lei, cu reducere pentru elevi / studenți, numai 7 lei!
"Suntem singuri. Câteodată ne-ar plăcea să evadăm. Deodată apare un partener de joacă. Și ne jucăm. Însă nu împreună. Mai degrabă împotriva celuilalt. Pentru un minut aparent găsim armonia. După care totuși ne pierdem în pasiunea jocului. Ne zdrobesc în bucăți. Ne măcină. Ne transformă în marionetă. Și se uită după un nou partener de joacă.
Din nou suntem singuri."


AM FOST CU 10 INVITAȚI, MAJORITATEA DIN ECHIPA DE LA TEATRU FORUM, CĂRORA LE-A PLĂCUT MULT SPECTACOLUL...S-A LANSAT ÎN MEDIA NAȚIONALĂ ȘI LOCALĂ PROIECTUL FESTIVALULUI ZAMFIR!


http://www.mesageruldecovasna.ro/stiri/festivalul-naiului-gheorghe-zamfir-in-brasov-si-covasna/

http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/14/in-perioada-21-25-aprilie-are-loc-festivalul-naiului-gheorghe-zamfir-in-brasov-si-covasna/

http://www.cotidianul.ro/se-lanseaza-festivalul-gheorghe-zamfir-211253/

http://jurnalul.ro/cultura/muzica/festivalului-naiului-gheorghe-zamfir-debuteaza-in-bra-ov-i-covasna-641236.html

Comentarii